2011-12-26

God Jul på Amerikanska

I andra länder än Sverige så firar man inte jul på julafton utan på juldagen. Man vakar upp och finner julstrumporna fulla av klappar. Inte som hemma där man delar ut julklappar den 24 och självaste tomten är närvarande. Så man får ta seden dit man kommer.

Fast igår ikväll (24e) hade vi en julmiddag. Jag vaknade upp 8:30 för att skypa med min familj och "fira" jul med dem medan jag förberedde maten för kvällen. Det var som ett knytkalas. Ja
g gjorde helstekt kyckling i ugn, köttbullar och pumpasoppa. Jag slavade i köket hela dagen, att vara hemmafru är inte lätt. Efter en massa stökande med diverse vänner som också var sönderstressade på grund av matlagningen så gick vi till AK med grytor och pannor för att fira jul. Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp eftersom det är bara bilder på mina vänner som jag hellre lägger upp på facebook. Dock har jag bilder från morgonen.

Imorse vaknade jag tidigt för att steka bacon, hemmafru sysslor igen och gick över till the Lighthouse för att äta frukost och öppna klappar. Anais gjorde pannkakor och traditionella julkakor och sedan var det julklappsutdelning. Jag fick så mycket fint av mina vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar