Amsterdam

2011-01- 26 till 2011-06-24 Amsterdam

Efter att ha läst på Lunds Universitet i 3½ år är det äntligen dags för utlandsstudier i kanalernas, tulpanernas och träskornas stad: Amsterdam.

Jag ska spendera ett halvår i denna ljuvliga stad, som jag innan inte visste något om förutom att den har en av Europas största Medie- och Kommunikations centrum. Det räckte för mig och nu är det på tiden att jag får komma ut i världen (iallafall lite mer söder i Europa). Eftersom jag inte har gjort något likande innan ska det bli spännande men framför allt väldigt intressant. Jag har tidigare varit på charter på Rhodos och Mallorca med familjen och den enda gången jag har rest ensam var när jag tog mig den långa och farliga vägen med tåg till Bergen, Norge (ni kan tänka er vilka hemskheter som kan hända när man åker inom Scandinavien).

Jag kommer att försöka uppdatera minst en gång om dagen (så att familjen vet att jag lever) med förhoppningsvis roliga, vitsiga och fängslande inlägg. För er som känner mig vet ju att det är just de tre egenskaper som karaktäriserar mig. Annars är ju Cool, Calm, Collected populära ord som beskriver mig. Eller extremt taskig självinsikt.