2012-05-29

Memorial weekend

Eftersom det är memorial day så är vi lediga idag och har spenderat dagen med att sola framför tvättstugan och pluggat. Hela helgen har dock varit extremt avslappnande. Välbehövande eftersom finals sätter snart igång och vi kommer att behöva all kraft vi kan hitta. I fredags, skulle jag haft en gospel kör konsert med den var tydligen nästa vecka så istället mötte jag upp Caro och Antwon för lite lunch på Porter's Pub som ligger på campus. En av två restauranger som serverar alkohol på UCSD. För att fira långhelgen beställde vi in öl och mat. Dock var ägaren en aning berusad och glömde att ta betalt för vår dryck. Fick många komplimanger av honom för mina smilgroppar ("Wow, you're a cutie! with dimples and everything! Where are you from, cutie?!"). Gratis öl är inte fel. Sedan stack vi hem till Antwon för study session. Runt kvällen hade vi Vietnamese Feest med vårrullar och sedan åkte vi till Small Bar i University Heights. Mycket, mycket trevligt.

Lördagen spenderades på Ocean Beach. Orsaken till det var att när jag vaknade märkte jag att varken internet eller strömmen fungerade. Det visades sig vara strömavbrott på hela campus på grund av en brand. Från 11:40 till 01:38 hade vi ingen elektricitet. Eftersom inga datorer och internet fungerade så åkte vi till OB för shopping, strand och glass. Jag köpte ett par maskulina skor som en investering för mitt androgyna jag. På kvällen åkte vi till Antwon som inte hade drabbats av strömavbrottet för vår dagliga dos av el och internet.

I går (söndag) var vi på Las Americas Outlet som ligger vid gränsen till Mexico för lite shopping. Handlade addidas skor, linnen och kepsar till familjen.

Idag så har vi bara tvättat, solat och pluggat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar