2011-09-10

Första dagen i San Diego

Pga Jet-Lag vaknade jag 5.30 min första dag i San Diego. Min värdfamiljs mamma, Cindy skulle iväg på ett träningspass på morgonen och då var det tänkt att jag skulle sova men det var helt omöjligt att somna om, så Cindy släppte av mig på Campus så jag skulle få fixa lite grejer som registreringar osv.

Jag har bara sett campus på Google och YouTube. I verkligheten är det så mycket vackrare. Jag var tvungen att nypa mig hårt i armen för att fatta att detta är verklighet.

Karta var bra, hade 4 olika ställen som jag skulle till. Dock behövde jag inte oroa mig. Fick en personlig guide, Joseph som tog mig till alla ställen. Skaffade ID-card, signerade en check, registrerade mig och kollade in min framtida lght och institutioner.Huvudbiblioteket. Inte alls fult. Höll på att svimma när jag såg det. Har googlat på bilder och sett på datorn, men att stå mitt framför var ascoolt! Jag vet, jag är en Library Lover....Mitt framtida boende! Kommer dela lght med 4 tjejer från Kalifornien. Tror iaf att detta är lghten. Det kommer visa sig på måndag.
En väldigt exalterad Cecilia på Campus! Jag var i lyckrus hela dagen. Trots huvudvärk, trötthet så kunde jag inte sluta le och förundras över att jag äntligen var här. Så länge som jag drömt och längtat. Så mycket som jag kämpat...
Här kommer jag äta. Har en Dinningplan och denna restaurang ligger närmast min lght. Mittemot min lght faktiskt. Och namnet Oceanview syftar på att vi har havsutsikt!
Kommer vistas här ganska många dagar i veckan, många timmar om dygnet.Här finns många restauranger samt affärer. Väldigt soft ställe med väldigt goda smoothies.
Thurgood Marshall är en av de 6 olika College:n, det stället som jag tillhör med Communication och där jag bor.

Today's been all about campus! I'm so excited. Everything is so beautiful and looks awesome. I think I will like it here.

2 kommentarer:

  1. Några utflykter till Koreatown inplanerade? ;)

    SvaraRadera
  2. Definitivt! Har aldrig sett så många asiater och koreaner förut. Min värdfamiljs granne är från Korea så vi ska fråga henne hur man tar sig dit, så jag och Jaehee kan åka och äta bulgogi och ddukbokki.

    SvaraRadera